Cégünkről

A családi vállalkozás immár 24 éve indult, később az évek során a tevékenységek gyors bővülése, az újabb piaci kihívások ellátása és az ezzel párhuzamos állandó fejlődés, a folyamatos fejlesztés és terjeszkedés eredményeképpen a MátraPartyKft. 180 fős vállalkozássá nőtte ki magát. A cég megalakulásától kezdve kereskedelemmel és vendéglátással foglalkozik.

A cég alapvetően a Mátra fővárosában és annak 50 kilométeres körzetében vállalkozik, központja Gyöngyös főterén található. Az évek során a MátraParty tevékenysége szélesedett. Közel 3 éve szolgáltatunk Budapesten az Országgyűlés Képviselői Irodaházában. A vendégek körében ismert és elismert vállalkozás a Szakácsok és Cukrászok Szövetségének tagja. Az elmúlt két évtizedben jó néhány szakmai elismerésben részesültünk: Védnöki Tábla 1995. A Magyar Szakácsok És Cukrászok Szövetségének Értékmegőrző testülte Tagja 2000-ben, Heves Megye Turizmusáért Nívó Díj 2006, Az Észak- Magyarország Turizmusáért Nívó Díj 2007-ben ,A 100 legjobb étterem 2005, 2006-ban

Az évek során a MátraPartyKft. a környék meghatározó vendéglátó-ipari szolgáltatójává vált, hiszen az éttermi vendéglátás mellett a munkahelyi , a diák, a szociális, a kórházi vendéglátás terén jelentős beruházásokkal, komoly eredményeket értünk el. Érdemes külön is említést tenni a rendezvényszervezés és kitelepüléses vendéglátás (Catering) szolgáltatásunk folyamatos fejlesztéséről, hiszen saját eszközállományunkkal 3000 fő egy időben történő ellátására vagyunk képesek az ország bármely pontján. Legyen szó gála vacsoráról, állófogadásról, kerti partiról, városi, falusi nagy rendezvényekről. Természetesen a rendezvény teljes körű megszervezése mellett.

A cég „zászlóshajója” a Gyöngyös Fő terén található Kékes étterem. Az étterem teljes felújítására 16 év üzemeltetés után került sor. A tapasztalatok szerint kifogástalan munkakörülmények megteremtése mellett, kivívtuk vendégeink elismerését is.

A Kékes Étterem mellett a MátraPartyKft. üzemelteti a Vincellér Panziót és Éttermet, amely magyaros vendéglátásával vált ismertté. A folyamatosan megújuló, egyre komfortosabb panzió területén az étterem mellett egy búbos kemencével ellátott Grill terasz is várja a látogatókat.

Az eddig felsoroltak mellett a Kft. keretein belül megalakult a Kékes Gyorstisztító szalon, amellyel tovább szélesedett szolgáltatási palettája.

A cég tulajdonos-ügyvezetője Kósa László, aki három és fél évtizede dolgozik a vendéglátásban. Munkája mellett kilencedik éve dolgozik a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában, jelenleg Általános Alelnökként, - e mellett elnöke a Gyöngyös-Mátra Turisztikai Közhasznú Egyesületnek. Külön említést érdemel, hogy a szakmai utódlás is megfelelően szervezett, hiszen a közgazdász Kósa Péter már harmadik éve dolgozik a vállalkozásban. A Kft. menedzsmentje 17 éve dolgozik együtt, ami igen nagy szó a vendéglátó iparban.