A több mint 365 éves múltja bizonyítja, hogy a Fiskars teljes mértékben A több mint 365 éves múltja bizonyítja, hogy a Fiskars teljes mértékben elkötelezett a minőség iránt! Termékeink leleményesen funkcionálisak, egyedien felhasználóbarátak, lenyűgözően tartósak és esztétikusan ikonikusak.

FISKARS

Világszerte, már 5 évtizede népszerű narancssárga nyelű ollóinkVilágszerte, már 5 évtizede népszerű narancssárga nyelű ollóinkigazi dizájnikonokká nőtték ki magukat. Ollókínálatunk ma már nagyobb,mint valaha. Így nem számít, hogy milyen nehéz, speciális vágási feladattal néz szembe, abban biztos lehet, hogy nálunk megtalálja az Önnek leginkább megfelelő ollót!.

Tradíció, minőség

1967-ben a Fiskars forradalmasította az ollókról alkotott képünket.1967-ben a Fiskars forradalmasította az ollókról alkotott képünket.Narancssárga nyelű ollónk nemcsak könnyebb, kényelmesebb és kezelhetőbb volt, mint a nehéz kovácsolt ollók, hanem a vágási teljesítmény tekintetében is bámulatos előrelépést hozott. Azóta többmint egy milliárd ollót adtunk el világszerte. Világszerte ismert ollóinkat manapság kiváló vágóteljesítményük és legendás tartósságuk miatt kedvelik. Akár ételt készít, akár varr, a garázsban dolgozik vagy a gyermekeivel kézműveskedik, van az ön számára tökéletes ollónk!

Nem csak háztartás, a házon kívül is hasznos

Ha szeret kertészkedni, akkor biztosak vagyunk benne, hogy Ön minden kerti munkához a legjobb eszközt is szeretné használni. Mi, a Fiskarsnál elkötelezettek vagyunk és keményen dolgozunk azért, hogy Önnek Ha szeret kertészkedni, akkor biztosak vagyunk benne, hogy Ön minden kerti munkához a legjobb eszközt is szeretné használni. Mi, a Fiskarsnál elkötelezettek vagyunk és keményen dolgozunk azért, hogy Önnek kéznél lehessenek a megfelelő eszközök. Akár gyomtalanít, hasogat, seper vagy metsz, eszközeinket úgy terveztük, hogy több éven át hű és hatékony társai legyenek a kertben

Fiskars termékeket forgalmazó üzlet

Bármilyen Fiskars termékre van szüksége nyugodtan forduljon Bármilyen Fiskars termékre van szüksége nyugodtan forduljon boltunkhoz. Nagy választákban megtalálhatja üzletünkben ezt a márkát.

workout-demo-1
workout-demo-2
workout-demo-3
workout-demo-4
workout-demo-1
workout-demo-2
workout-demo-3
workout-demo-4
 
Adatvédelem